Premiérové investiční setkání klientů FINEST Invest ze skupiny DRFG

Společnost FINEST Invest, člen skupiny DRFG Davida Rusňáka, pozvala v polovině dubna své klienty do vyhlášené restaurace v Rožnově pod Radhoštěm, která nese název Brasserie Avion. Cestu si sem našlo čtyřicet klientů, které na začátku večera přivítal ředitel společnosti FINEST Invest Pavel Pastorek. Ten během první hodiny hosty seznámil s investiční skupinou DRFG David Rusňáka a představil jim také nemovitostní fond, který je v současném měnícím se světě jednou z atraktivních možností, kam investovat své peníze.

Společnost FINEST Invest se zaměřuje na dlouhodobou správu kapitálu ale také majetku. Vyniká především komplexním přístupem v péči o privátní, firemní i veřejné finance. Svým klientům proto nabízí dluhopisy, ale také podílové investiční fondy.

DRFG Davida Rusňáka se stará o svou klientelu

Makroekonomický pohled na vývoj tuzemského hospodářství pak přítomným v další části večera prezentoval hlavní ekonom DRFG Martin Slaný. Ten se v prezentaci věnoval také palčivým tématům, kterými jsou zpomalování světové ekonomiky a možná hrozba blížící se krizi. Po přestávce na občerstvení pak hostům představil plány Nadace DRFG pro rok 2019 její ředitel David Macek. Po krátkém proslovu předal slovo váženému hostu večera, husitské farářce Martině Viktorii Kopecké, která se s přítomnými hosty podělila o své zážitky a zkušenosti z ryze mužského prostředí.

Zpátky k financím se vrátil Martin Pochylý ze společnosti FINEST Invest, který také mluvil o možnosti investování do dluhopisů a fondů, které nabízí investiční skupina DRFG Davida Rusňáka. Příjemný večer pokračoval i po oficiálním ukončení neformální diskusí a z ohlasů a recenzí přítomných hostů bylo patrné, že se jim večer velice líbil. Pochylý všem slíbil, že v podobných setkáních budou pokračovat.

Podobné články...