Jaké vybavení je nezbytnou součástí úspěchu pro majitele restaurace?

Založení vlastního stravovacího zařízení je velmi odvážný krok, který vás nasměruje na cestu plnou práce a investic. Pokud však budete pečliví, dočkáte se poctivého živobytí a dobrého pocitu. Nejdříve je však nutné pořádně vybavit vaši kuchyni. Bez jakých pomůcek se neobejdete?

Stolní kutr

Nejdříve začneme u kutru, s jehož pomocí zpracujete maso, paštiky, pomazánky, směsi do uzenin a podobně. Jestli hledáte kvalitní zařízení, rozhodně se podívejte na výrobky známého francouzského výrobce Robot Coupe. V žádném případě si nezapomeňte objednat několik druhů nožů (zubaté ostří, jemné ostří a podobně), abyste byli schopní zpracovávat různé suroviny.

Sporák

Dále přichází na scénu gastro sporák. Nevsázejte jen na samotné plotýnky, ale dopřejte si typ s grilovacím roštem. Zaměřte se spíše na nerezové provedení, jelikož skvěle drží teplo, snadno se čistí a vydrží i hrubější zacházení.

Trouba

Konvenční trouba je dalším nepostradatelným dílkem skládačky. Nechcete-li se zdržovat, kupte si zařízení s větším množstvím pečících mřížek. Naprostou samozřejmostí je ventilátor, díky němuž rovnoměrně zahřejte připravované pokrmy a zamezíte jejich připálení.

Fritéza

Podstatnou pomůckou jsou gastro fritézy pro přípravu příloh. Ani v tomto případě nepodceňte koupi většího zařízení, kde budete moci zpracovávat více druhů surovin najednou. Produkty s dobrým poměrem ceny a výkonu najdete na stránkách pod vloženým odkazem.

Snadné objednání

Sehnat veškeré gastro vybavení není zrovna jednoduchá záležitost. Neztrácejte čas obcházením kamenných prodejen dodavatelů a raději si rovnou otevřete stránky specializovaného e-shopu A.T. Fornax. Daní odborníci totiž nabízí komplexní inventář zboží od A až po Z, stejně jako bezkonkurenční ceny a dopravu na vámi uvedenou adresu.

Podobné články...